ÉTELHULLADÉKOK GYŰJTÉSE
A zöld energia közös cél
Ételhulladék a vendéglátóipari egységekben és konyhákon – a központi konyhákat és a háztartások konyháit is beleértve – keletkező valamennyi étkezési hulladék, mely magában foglalja:
– a kiszolgálásból és felszolgálásból megmaradt vendéglátó-ipari terméket,
– a lejárt élelmiszereket,
– élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő, csomagolásában sérült termékeket.
A BIO-EU Kft. a 2017. évben megújított MIR-KIR tanúsítványában rögzített eljárások és szabályozott eljárások szerint végzi a begyűjtési tevékenységét.
Társaságunk rugalmas és versenyképes feltételek mellett szállítja el a melegkonyhákon (éttermek, közétkeztetés konyhái) képződött élelmiszerhulladékot.
A megrendelő igényeihez igazodva a hulladékgyűjtéshez 30, 60, 120 l-es hordókat, kukákat biztosítunk.